Over mij

[vc_row section=”” full_screen=”” vertical_centering=”” full_width=”” full_height=”” background=”” img=”” parallax=”” parallax_bg_width=”110″ parallax_reverse=”” video=””][vc_column][ultimate_ctation ctaction_background=”#e5e5e5″ ctaction_background_hover=”#ffffff” text_color=”#000000″ text_font_size=”desktop:20px;”]

Hans van DijkIets over mij zelf van jongs af aan gek van voetbal en dan vooral in het zelf beoefenen maar ook in tal van andere sporten geïnteresseerd.

Na velen jaren bij PTT Telecom later KPN daar altijd op creatieve manier in de techniek gewerkt daarna weer gaan fotograferen.

Die zelfde creatieve tijd leg ik ook in mijn fotografie en dat levert vaak spontane foto’s en bevat vaak veel “echte” emotie.

Deze manier van werken is geschikt als een scene niet te plannen valt, zoals bij event-, sport-, nieuwsfotografie.

Interesse bel mij of stuur en mailtje.

Hans van Dijk

[/ultimate_ctation][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar top